Ondernemingen

Fediplus kan u en uw medewerkers helpen met onderwerpen zoals tijdskrediet, brugpensioen, vervroegd pensioen, de pensioenen in de private en de publieke sector, gemengde loopbanen, het zelfstandigenstatuut …
Als uw vertrouwde partner biedt Fediplus 3 formules om u snel vertrouwd te maken met de nieuwe regels inzake pensioenen.
Formules seminarie voor uw onderneming

Open seminaries over de thema’s eindeloopbaan en pensioen

Informatiesessie voor alle medewerkers van de onderneming

Sessies op maat van het bedrijf

Voordelen van een samenwerking met Fediplus

Toegang tot

onze expertise

We updaten uw kennis over pensioenen en geven een betrouwbaar en persoonlijk antwoord op al uw vragen.

Aangepaste

seminaries

We optimaliseren de ontwikkeling van uw HR-strategie door deze aan te passen aan het profiel van het personeel van uw bedrijf.

Huidige en geldige

’informatie

We updaten uw kennis over pensioenen en geven een betrouwbaar en persoonlijk antwoord op al uw vragen.

Optimalisatie van

HR-beleid

We optimaliseren de ontwikkeling van uw HR-strategie inzake pensioenen door deze aan te passen aan het profiel van het personeel van uw bedrijf.

Persoonlijke

opvolging

Voor slechts € 49,90 per jaar ontvangen uw medewerkers van Fediplus een persoonlijk advies over hun pensioenregeling.

Ze vertrouwden ons
Waarom u en uw bedrijf te trainen

Nadert het personeel van uw onderneming, administratie, instelling, bestuur, de (brug)pensioenleeftijd? Stellen uw medewerkers vragen of willen zij zich zo goed mogelijk voorbereiden? Welke mogelijkheden bestaan er? Welke is de impact van de nieuwe opzegregelingen? Welke nieuwe regels gelden bij de berekening van het wettelijk pensioen en het overlevingspensioen? Hoe wordt de hernieuwde bonus berekend? En er zijn nog meer nieuwigheden.
Met 37 jaar ervaring binnen de eindeloopbaan-mogelijkheden is Fediplus best geplaatst om tijdens deze basisopleidingen u meer inzicht te geven in de verschillende pensioenstelsels en u de juridische en fiscale informatie te geven hieromtrent. Deze opleidingen zijn vooral op de praktijk gericht.

Getuigen
Stel ons uw vraag, we zijn hier om u te adviseren.