Pensioen beleven, zonder zorgen.

Fediplus vzw helpt bedrijven, organisaties en OCMW's al 40 jaar door het doolhof van pensioenen en aanverwante regelgeving te navigeren.

Ons team van experts staat klaar om al uw vragen te beantwoorden zodat u uw carrière zorgeloos kunt afsluiten.

Nieuws

Actualiteiten

image
pensioen

Vakantiegeld voor gepensioneerden - mei 2024

In mei wordt tegelijk met je werknemers- of ambtenarenpensioen een vakantietoeslag uitbetaald, op voorwaarde dat je die maand pensioen ontvangt.

Lees het artikel
image
Financiën

Belgische pensioenhervorming 'onvoldoende' volgens ratingbureau Fitch

“De meest recente pensioenhervormingsmaatregelen in België zullen de toenemende druk op de overheidsfinanciën door de vergrijzing niet verlichten. De ingevoerde maatregelen worden “onvoldoende”

Lees het artikel
image
pensioen

Soms grote pensioenverschillen binnen Europa tussen mannen en vrouwen

Eind april 2024 publiceerde het Belgisch Planbureau een dubbel rapport overpensioenongelijkheden in Europa.

Lees het artikel
onS advies

Wij staan jou bij,
elke stap van de weg

Al ons advies
Privésector

Fediplus organiseert het hele jaar lang seminaries om de knowhow van de HR-afdelingen binnen Belgische ondernemingen bij te werken.

25/6/2024 9:30

seminar
aankomende SEMINARIES

Opleidingen volgen,
bijleren en kennis delen

Fediplus organiseert het hele jaar lang seminaries om de knowhow van de HR-afdelingen binnen Belgische ondernemingen bij te werken.

tESTIMONIALS

"Ik kan Fediplus niet genoeg aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professionele begeleiding en ondersteuning bij hun pensioenplanning. Ze hebben echt het verschil gemaakt in mijn leven en ik ben hen zeer dankbaar voor hun expertise en toewijding."

TestimonialS

"Dankzij Fediplus voel ik me nu veel zelfverzekerder en beter voorbereid op mijn pensioen.
Ze hebben me geholpen om te begrijpen welke financiële stappen ik moet nemen om een comfortabel pensioen te kunnen genieten."

tESTIMONIALS

"Fediplus heeft me geholpen om grip te krijgen op mijn financiële toekomst na mijn pensionering. Hun toegewijde team van experts bood me waardevol advies en begeleiding om mijn pensioendoelen te bepalen en een duidelijk pad te creëren om ze te bereiken."

Meld je aan op onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste pensioentrends en financiële strategieën.

Door op ‘Accepteren’ te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketing. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.